Dat gebeurt ook! Wie zijn pansexuals en wie zijn ze van

“Ik begreep het vrij vroeg dat ik seksueel geïnteresseerd zou kunnen zijn in een persoon, die zo verliet "kleine dingen", als zijn vloer. Dit zijn de misvattingen van pneulenualiteit:

een. Het is hetzelfde dat biseksualiteit

Niet. Biseksuelen zijn mensen die mensen van beide geslachten aantrekken (evenals transseksuelen en undefined). Pansexuals op de vloer letten gewoon niet op. Het verschil is vrij serieus, maar het is moeilijk om een ​​persoon uit te begrijpen. We kunnen zeggen dat ik een “golf” van een andere persoon, zijn energie, interne schoonheid vangen. En de vloer op deze foto speelt gewoon niet! Mijn hersenen verdelen mensen niet in een categorie voor seksueel teken, en in het algemeen lijkt het mij dat psychologisch verdiepingen meer dan twee zijn en elk van hen een hele reeks functies is. Het lijkt op een biseksualiteit, maar een breder concept.

2. We kiezen voor mensen voor hun persoonlijke kenmerken

Niet echt. Om dit te doen, is er nog een woord – demiseksualiteit, dat wil zeggen, wanneer een persoon zich aangetrokken voelt tot een ander nadat hij hem goed kent.

3. Hoe zit het met polyamisme?

Dit concept verwijst niet naar mensen, maar tot het type relatie: wanneer een persoon handig is om tegelijkertijd verschillende relaties te hebben.

4. Ja, we hebben gewoon niet besloten!

Niets zoals dit. In de regel begrijpen pesexuals perfect, wat voor soort mensen die ze leuk vinden. Persoonlijk had ik geen gevoel van schaamte of vragen over mijn voorkeuren.

5. Pansexuals willen domineren in bed

Ook onjuist. In de regel gedragen we ons net als alle andere mensen https://babyausstattung-neuner.at/manduca/. “.

kamagra kopen

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *