Lees dit artikel voor seks in de badkamer

Namelijk – maat badkamer. Een romantische date in het water is beter om te regelen in het hotel Jacuzzi, en niet in de badkamer “Khrushchev”, gekregen van grootmoeder. kamagra online Believe, geloof me, je zult nauw zijn, en in de crash in dit specifieke geval is het erg verzekerd, omdat het niet in een koelwater wil zitten, in elkaar met knieën rusten. Ten

tweede, als je serieus verzamelde in de badkamer-seks, zullen we er rekening mee houden dat je onder de onderkant water zult hebben, of het zal allemaal op de vloer staan ​​van je bewegingen.

Als het mogelijk is, maak dan seks in een steelpan, en niet in een cirkel, en zo niet – kies een douche.

Bloemblaadjes en kaarsen

De meest voorkomende satellieten van geliefden in de badkamer. Om de een of andere reden lijkt het velen dat als je het water met gedroogde sets in slaap valt, de sfeer onmiddellijk loom wordt. Maar gezondheid en gezond verstand is het belangrijkst, dus ik herinner me dat ik de blokkering heb gedaan. Bloemblaadjes die in de pijp zijn gekomen, blijven in de pijp. En na de nacht, de passie van sanitair en leg hem uit waarom je een heel herbarium in de pijp hebt – zo-zo-entertainment.

Wat betreft de kaars, onthoud dat als de kamer klein is, ze snel de lucht verbranden. Kaarsen, geplaatst aan de zijkant van de badkamer, zien er goed uit in tijdschriften en Amerikaanse melodrama’s. In het echte leven zul je ze waarschijnlijk in het water botsen met een mislukte bocht. Op zijn best kunt je een lichte angst afmaken, in het ergste – verdien een brandwond.

Natte fantasie

Badkamer is goed voor preludes, maar niet voor de penetrerende seks zelf, omdat het water je natuurlijke smeermiddel wegspoelt. Het maakt niet uit hoe absurdly het klinkt, maar in water gebeurt het vreselijk droog. Je voelt het snel na de penetratie. Verschillende fricties – en wrijving wordt onaangenaam en zelfs pijnlijk.

Je kunt kunstmatige smeermiddel stock, maar het is beter om eenvoudig een beetje in het water te entertainen, en voor diepere communicatie gaat u naar het land.

Bescherming!

In warm water, de waarschijnlijkheid dat het condoom zal glijden of breken. Het is een feit dat hete gechloreerde water de kwaliteit en integriteit van het condoom-fabrikanten kan beïnvloeden – fabrikanten niet in het water testen, zodat u alle risico’s maakt. En warm water, trouwens, mooie en gezellige plek voor fokbacteriën. Dit is een ander argument ten gunste van het hebben van seks in bed, en niet in de badkamer.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *