Kiwin-methode Hoe sneller bereikt orgasme tijdens orale seks

Kiwin-methode – een geweldige manier om deel te nemen aan orale seks. Degenen die het hebben geprobeerd, zeggen vaak dat het orgasme sneller komt – soms in slechts drie minuten.

Techniek is als volgt: In plaats van de positie te bezetten die u heeft tussen de benen, staat de partner aan de kant. Het houdt grote en indexvingers van beide kanten vast en beweegt vervolgens de taal op en neer de CLITORIS-kap. Zo wordt het “laesiegebied” meer, evenals plezier.

Positionering

Pak de juiste houding op voor dergelijke adhesies is niet zo eenvoudig. Specialisten bevelen een partner aan om op het been van de partner te vertrouwen en de bodem niet te breken. Een van de vingers van de linkerhand zet het perineum (gebied tussen de vagina en de anus) op om de vermindering van intieme spieren te voelen. Toen hij vond dat je dicht bij orgasme bent, laat het je focussen op het strelen van het hoofd van de clitoris.

Totaal drie hoofdpunten: positie aan de zijkant, de positie van de vingers en streling rond de kap van Clitoris.

Voelen

Hier zijn de beoordelingen van degenen die het hebben geprobeerd.

“Toegepaste deze methode met zijn vrouw. Ze vond het leuk, alleen een vinger van het kruisgebied moest een beetje terug worden en sterker neergezet “.

“Het belangrijkste is constant druk en tempo, en dit geldt voor elke optie van orale seks. Na enige schaamte en zoek naar de rechterhand, bleek alles goed . Het bereikte het orgasme in vijf minuten! Het was vereist 15-20, en het was niet altijd mogelijk “.

https://laratechconsultant.com/public-health/

“Ik ben bang voor technicus die een snel orgasme belooft. Kiwin-methode is goed omdat het biedt om andere erogene zones te experimenteren en te stimuleren “.

“Waarom niet proberen? Uiteindelijk, zelfs als het onmogelijk is om het tot een orgasme te brengen, probeert u iets nieuws “.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *