Vanille sex wat het is en vanille recepten

Vanille-seks

Het begon allemaal met het feit dat ik de producten heb verwend. Drie eieren, compatibele suiker, glas bloem en olievak. Gemengde ingrediënten die in de oven rommelen, en ik ging naar de zoeksite – vind andere opties voor dit recept. Afdrukken van het adjectief “Vanilla”, zwaaide ik over het toetsenbord voor het zelfstandig naamwoord “cupcake”,

en de contextuele tip bood me de tweede optie – “Sex”. Nieuwsgierigheid nam het over. Na een paar uur brandde mijn cupcake veilig.

Vanille-seks – wat is het?

Het verkennen van een referentie met referentie, Forum Forum, ik heb de details van het onbekende geleerd, want het leek me op het eerste gezicht, het type erotische cultuur. Dedicated zonder beperkingen deelde hun gedachten, sensaties en emoties, verstopt achter de pittige avatars.

Filologen werden opgewonden beargumenteerd met taaie sex-volgers over de oorsprong van het concept. Sex Guru redeneerde over de ziekte van vanille-seks en over het tegenovergestelde van de BDSM-cultuur. Na drie uur van mijn enquêtes vond ik nooit een enkel helder recept, zoals in het culinaire boek. Wat enthousiast riep hem zoet, zachtaardig en het beste. Anderen – saai en banaal. En zelfs de originele bronnen waren niet te specifiek.

Vanille-seks voor meisjes als een oud vertrouwd

“Als de vanille-seks zo eenvoudig is, waarom bewonderen meisjes op de forums en roepen het perfect?”- mijn onderbewustzijn was dat niet. Op dat moment, wanneer gedachten eindelijk gemengd werden, is een briljante eenvoud geboren: alles is nieuw vergeten oud. Vanille-seks is veel liefdesseks, met ontsnapping van onder de voeten, met rollende stalking golven van contact met mouwen. Gevoelens zoals oprecht, niet om in één rolspel te spelen. De temperatuur stijgt uit de meningen en het hoofd draait van kussen. Neem deel aan vanille-seks – het betekent het maken van liefde, en het sorry, neuken. Maskers, halsbanden, handboeien en strapon in deze idylle is duidelijk onnodig.

Met alle gevestigde duidelijkheid van gedachten bleef een vraag op de agenda. Hij ontmoet en ze begrijpt dat alles serieus is en gewoon doet dat ze de liefde bedrijven. En na enige tijd in relaties (op basis van liefde en, misschien zelfs geregistreerd) hebben seks nog steeds, en er is geen vanille erin. Waarom?

Gelegen in zoeken

Toen ik mijn toekomstige echtgenoot ontmoette, bezitten wij niet de terminologie, kennen onze seks als “I – I Want No, No-Wait”. Het leek erop dat passie en romantiek altijd bij ons zouden zijn. Maar naast de aangename aspecten van het leven zijn er ook vroege raises, drukke minibussen, driemaandelijkse rapporten, ontevreden chefs, dollarcursussen en verbrandde cupcakes op het einde.

In het weekend, rustend uit het eindeloze race “House-Work-House”, probeerde ik eerlijk het verleden te rechen. Gemonteerde romantische afspeellijsten, kochten tientallen kaarsen in de supermarkt, zet ze uit de toegangsdeur naar de slaapkamer, bracht de helft van het salaris door voor luxueus ondergoed en stond de bloembladen van witte rozen. Maar seks kreeg niet vanner.

De overtuiging dat ik achter mijn leven zat, verloor de kwalificaties en “verbrande” op de belangrijkste werkplek. Door verschillende porno’s te downloaden als een methodologische handleiding voor een gedetailleerd onderzoek, begon ik, zoals ze nu zeggen, “Werk aan relaties”.

Proberen om jezelf en je geliefde te bewijzen dat we seks hebben, heb ik het theater van seksuele acties ontvouwd, waardoor de rollen ongebruikelijk voor mij speelden en de acrobatische technieken van Unlab demonstreren die niet overeenkomen met mijn lengte en gewicht. Na verloop van tijd kwam de man kamagra nl tot de conclusie dat ik onmiddellijk opgewonden ben na de avondziel en denk nooit zonder anale seks.

We zetten nieuwe records, maar zelfs een stap kwam niet in de buurt van vanille-normen – lange kussen, sterke armen, Trekid, getint. En dan om een ​​traan te maken van overtroffen gevoelens.

Keer terug naar Eden

Vanille-seks keerde op dezelfde dag terug naar onze slaapkamer. Op vrijdag. Onder het gordijn van de volgende beroering Werkweek was ik niet klaar voor nieuwe experimenten. In een lichte uitrusting lag ik op het bed en herinnerde ik mezelf een log. Een logboek, die heel erg van haar man houdt, zwemt stroomafwaarts, Feudarevators verwijst naar het advies van tussenpersonen en neemt geen toevlucht tot de hulp van romantische details. Echtgenoot kuste mijn buik, en ik reed zijn haar, omdat ik geen kracht had. En het gebeurde allemaal op zichzelf! Eenvoudig en eenvoudig, maar het was hij die ongrijpbaar, magisch, vanille is. Toen keken we naar de “vanille-hemel” met een jonge Tom-cruise en opgenomen vanille-ijs met grote lepels. De volgende ochtend ben ik een paar belangrijke regels, zoals “niet ontwikkelen met het initiatief”, “imiteer geen seksuven”, “ontspannen en genieten". Nou, iets schelijker.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *